Mix & match beestenboel

Staat: Nieuw product

Kid O

KZ29582

Kid O maakt speelgoed van hoogwaardige kwaliteit dat creativiteit aanwakkert en zin geeft om te ontdekken.

26,99 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5010446

Leeftijdvanaf 2 jaar
# Puzzelstukken1-10 stukken

Kid O maakt speelgoed van hoogwaardige kwaliteit dat creativiteit aanwakkert en zin geeft om te ontdekken. Het design prikkelt jonge hersenen, waardoor ze hun aangeboren genialiteit laten zien en hun verbeelding de vrij loop kunnen laten.

Je kleine dierenvriend kan zich helemaal uitleven met het maken van nieuwe diersoorten! Deze prachtige set in sprekende kleuren bestaat uit 9 delen, waarmee je een olifant, leeuw, giraf of andere grappige zelfverzonnen dierenvariant kan maken. Zo wakker je niet alleen de creativiteit van je kleine wonder aan, maar zet je hem ook aan tot het maken van nieuwe verhalen.

Kid O neemt speelplezier en veiligheid heel serieus, en laat al het speelgoed testen door onafhankelijke laboratoria, conform Amerikaanse en Europese veiligheidsrichtlijnen. Alle producten zijn vrij van PVC, BPA, lood en ftalaten. Materiaal: kunststof.
Geschikt voor puzzelwonders vanaf 2 jaar.
 

Kid O - Mix & Match Animals from Kid O Toys on Vimeo.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1017.80.50.35
Super kindvriendelijk en mooi om te zien: dat is Kid O. Het merk staat voor een prachtige speelgoedlijn die de zintuigen en verbeelding prikkelt. De vormen zijn zo ontworpen dat ze makkelijk te hanteren zijn door kleine handjes. De wielen van de voertuigen zijn van rubber en rollen zonder krassen over elke ondergrond. Kid O maakt leerrijk speelgoed dat ook mooi staat in een modern interieur. Het zal ouders met een zwak voor design zeker bekoren!