modern crochet tapijt (dia. 113 cm)

modern crochet tapijt (dia. 113 cm)

Staat: Nieuw product

Done by Deer

Eenvoudig, maar modern: dat is het tapijt van Done by Deer! Het ronde tapijt is 100% gehaakt en past mooi in een kinderkamer. Heerlijk om op te...

89,95 €

Add to my wishlist

Eenvoudig, maar modern: dat is het tapijt van Done by Deer! Het ronde tapijt is 100% gehaakt en past mooi in een kinderkamer. Heerlijk om op te spelen of gewoon als vloerkleed onder een tafel. Het tapijt heeft een diameter van 113 cm en komt in twee uitvoeringen. Materiaal: polypropeen.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
11311301.66
Wist je dat Silly U in het najaar van 2014 haar merknaam veranderde naar Done by Deer ? En wist je dat 'Hjorth' de Deense vertaling is van 'Deer'? Helene Hjorth, designer en creatief brein achter Done by Deer, heeft een duidelijk doel: plezierige en spelbevorderende producten ontwerpen die daarnaast ook mooi in de kamer staan. Ze houdt niet alleen de nieuwste trends in het oog, maar Helene laat zich ook inspireren door de kleine schoonheden van alledag. Het Deense merk Done by Deer staat voor trendy deco-producten voor de kinderkamer die de verbeelding en de sociale ontwikkeling van kids stimuleren. Zachte pastelkleuren geven een pasgeborene een knus en vertrouwelijk gevoel, terwijl felle kleuren de bruisende energie van een peuter uitstralen. Met Done by Deer breng je de kinderkamer een level hoger! Zo dient de kamer niet alleen om te slapen, maar ook als favoriet speelterrein van je kleine ontdekker.

product referentie :DD-60510