Moderne kleine rugzak - vintage little one & me *

Staat: Nieuw product

Lässig

LSG022

Op zoek naar een stevig rugzakje dat je handig kan combineren met je kleuter zijn of haar kleurrijke outfits? Kies dan voor deze Vintage Little One & me-rugzak van Lässig.

De rugzak heeft een prachtige afwerking en volledig reflecterende voorkant die het extra veilig maakt en je kleintje goed zichtbaar maakt in het verkeer tijdens de iets donkere dagen.

39,95 €

23,97 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Marine blauwe vintage little one & me rugzak van het Duitse merk Lässig. Deze rugzak heeft een ideaal formaat om alles mee te nemen naar de opvang of school. Hij heeft een volledig reflecterende voorkant, 2 zijzakjes, naamlabel, 2 stevige schouderriemen en sluit met een plastieken klip en rits zodat niets verloren gaat. Komt ook in het stijlvol zwart.

Ontworpen in Duitsland
Materiaal: 20% katoen en 80% polyester
Formaat: 23 x 11 x 18,5 cm


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.050.30.30.34
LÄSSIG - Want het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. 'Lässig’ betekent lekker: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat. Naast een oog voor stijl heeft Lässig, ook een hart voor het milieu. Onder het goedkeurend oog van mascotte Lela de ree, vindt de duurzame productie plaats volledig zonder gebruik van PVC, nikkel, cadmium, ftalaten en alle andere chemische rommel. Kortom; fris, vrolijk en voor de echt coole kids en ouders.

product referentie :1103005431