Rolltop luiertas rugzak - Curry

Moderne rugzak voor ouders gemaakt uit 38 plastic flessen

Staat: Nieuw product

Laessig

LSG543

De ouders van vandaag zijn duurzamer en hipper dan ooit. Deze gele eco-luiertasrugzak in olijfgroen is gemaakt van 100% gerecycled polyester met praktische accessoires zodat je niet in comfort moet inboeten als je op stap gaat met je mini.

Hét ideale accessoire voor bewuste mama's en papa's die ook onderweg bewust met hun spullen willen omgaan en houden van mooie spullen!

129,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1103025838

Collectie4 family
TypeLuiertassen
KleurMosterdgeel
STOP/FINISTOP

Moderne en super praktische luierrugzak Rolltop Curry van Lässig is opnieuw een hippe luiertas voor ouders die hun handen vol en tegelijk liever vrij hebben als ze op stap gaan met hun kroost.

Je past de grootte van de tas moeiteloos aan dankzij het rolltop systeem. Het volume van de rugzak is te vergroten van 17,5 naar maximaal 21,8 liter door hem simpelweg op te rollen. Opgerold sluit de tas met een simpele magneetsluiting. Dankzij de zijdelingse rits kan je makkelijk aan al je spullen.

Hij is licht van gewicht en komt met een hele boel handige accessoires: uitgerust met een waterafstotend verschoningsmatje, een geïsoleerde flessenhouder, afneembare bekerhouder, kinderwagenbevestigingen en een klein etui. Ook verkrijgbaar in olijfgroen.

Materiaal: 100% gerecycleerd polyester van Waste2Wear - voor deze tas werden 38 gerecyclede PETflessen verwerkt.

Afmetingen: 30 x 14,5 x 46 cm
Gewicht: 960 gram
Inhoud: 17,5 liter
Onderhoud: proper maken met een vochtige doek

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
LÄSSIG - Want het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. 'Lässig’ betekent lekker: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat. Stijlvol en Duurzaam: LÄSSIGS missie voor het milieu Naast een oog voor stijl heeft Lässig, ook een hart voor het milieu . Onder het goedkeurend oog van mascotte Lela de ree, vindt de duurzame productie plaats volledig zonder gebruik van PVC, nikkel, cadmium, ftalaten en alle andere chemische rommel. Kortom; fris, vrolijk en voor de echt coole kids en ouders. Van coole kids tot stijlvolle ouders: LÄSSIG heeft het allemaal LÄSSIGS collectie is ontworpen om aan de behoeften van zowel kinderen als ouders te voldoen. Van luiertassen  die functionaliteit en stijl combineren tot trendy rugzakken  en accessoires voor schoolgaande kinderen , ze hebben alles in huis om het dagelijkse leven net iets leuker te maken. En voor de modebewuste ouders bieden we een scala aan chique en praktische opties die je helpen bij het organiseren van je drukke agenda zonder concessies te doen aan stijl. Ga voor LÄSSIG: vereenvoudig je leven, verrijk je stijl Het is tijd om de schoonheid van eenvoud te omarmen. Met LÄSSIG hoef je geen compromissen te sluiten tussen stijl, gemak en duurzaamheid . Hun collectie is een eerbetoon aan het leven in al zijn prachtige eenvoud, en we nodigen je uit om deel uit te maken van deze beweging. Ontdek de collectie en voeg een vleugje LÄSSIGheid toe aan je dagelijkse avonturen.