Moderne set van 3 honeycombs - Black

Staat: Nieuw product

ENGEL.

KZ23193

Alles voor een panda feestje (25)

De nostalgie van de prachtige honeycombs (honingraad) maakt iedereen gelukkig. De retro ballen zijn terug van weggeweest en mogen weer kleur...

13,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 10.18

TypeHoneycombs
KleurGrijs
De nostalgie van de prachtige honeycombs (honingraad) maakt iedereen gelukkig. De retro ballen zijn terug van weggeweest en mogen weer kleur geven aan ieder huis, feest, kinderkamer of huwelijk. De set wordt plat geleverd en de ballen kunnen eenvoudig worden uitgevouwen en opgehangen.
De honeycombs worden op ouderwetse manier gemaakt in Oostenrijk en zijn vervaardigd uit ambachtelijke kwaliteit vloeipapier. Bovendien kan je de honeycombs hergebruiken en kunnen ze een traditie worden in elk huishouden.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
ENGEL. is ontstaan vanuit de Nederlandse traditie om met een verjaardag slingers op te hangen. Het begon met een koffer vol gekleurde lapjes en een oude naaimachine. Sabien Engelenburg,  maakte de eerste vlaggenslinger voor de verjaardag van haar oudste dochter. En ze is nooit gestopt met versieren, ook bij de kleine momenten niet... De eerste mooie lentedag, een nest jonge katjes of de eerste schooldag. Het zijn te kostbare momenten om ongemoeid voorbij te laten gaan! Met een neus voor kleur, design en prints weet Sabien voor elk product een enthousiaste ontwerper te vinden. Zo is een mooie en duurzame collectie ontstaan van eigen en zorgvuldig geselecteerde artikelen. Je  moet   wel  met  vijf  verkeerde  benen tegelijk  uit  bed  stappen  om  niet  vrolijk   te  worden  van ENGEL.’s slingers, mobiles honeycombs of poms!
Collectie Alles voor een panda feestje
Inspiratie en stories