Je oude BFF is terug!

15.11.2017

Wie heeft er vroeger niet mee gespeeld en geknuffeld: de fluffy Monchhichi aapjes met het bekende apensnoetje, papfles in de hand en sproetjes op de wangetjes. Dit schattige duimzuigende knuffelaapje werd voor het eerst geïntroduceerd door de Japanse Speelgoedfabrikant SEKIGUCHI in de jaren 70. Hun gekke naam is een samenstelling van de twee Franse woorden 'mon' (mijn) en 'petit' (klein) samen met een hint naar "mon" van het Engelse woord monkey en het duimzuigende geluid "chu chu" uit het Japans.

De guitige knuffelbeestjes bleken al snel een groot succes en zijn wereldwijd bekend bij kinderen, ouders en grootouders. Want wees nou eerlijk: heb jij vroeger ook niet een Monchhichi gehad of ben je een van diegene die nu alsnog op zoek gaat naar deze lieve knuffelaapjes om hem of haar voorgoed in je hart of dat van je kinderen te sluiten?

 Monchhichi pop aapjes

We hebben een hele collectie voor je om mee te knuffelen, te spelen of om te verzamelen. Een klassieke Monchhichi met een lief bavetje, een hele familie, oma & opa, stijlvolle stewardess, verkleed als sneeuwpop of zorgzame verpleegster en zelfs een hondentrainster. Ze hebben vele gedaantes maar hun schattigheid hebben ze allemaal met elkaar gemeen. Voor het 30-jarig jubileum van de speelgoedlijn introduceerde het bedrijf ook nog de Bebichhichi, een babyvariant van dit nostalgische knuffelbeestje.

En voor de diehard fans hebben we zelfs kleine schattige outfits om jouw favoriete duimzuigende aapje om te kleden en een feestjurk, pyjama, regenjasje of iets anders aan te trekken.

 

Ontdek snel onze nieuwste, kleinste vriendjes bij de Kleine Zebra!