Gekke wekkers en uniek design van Twistiti

22.02.2018

Opstaan doen we als de kleine wijzer op de eend staat en de grote op het konijn. Nog even terug in je bedje tot de wijzer op de kat staat ... als je grote wijzer op het geel is gekomen mag je opstaan.

Al op heel jonge leeftijd beginnen kinderen zich heel wat vragen te stellen zoals: hoe kunnen ze weten hoe laat het is, wanneer mogen ze dan opstaan of hoelang duurt het nog tot... Klinkt het bekend :-) Tijd is een moeilijk begrip, toch is het ook heel belangrijk en kan je er eigenlijk best vroeg mee beginnen je kinderen er vertrouwd mee te maken op een speelse manier. Dankzij deze leuke wekkers - van Belgische makkelij - prikkelt Twistiti de onderzoekende geest van de kinderen terwijl ze vat proberen te krijgen op wat er allemaal komt kijken bij de spannende kunst van het klok lezen.

twistiti wekker

Twistiti kennen we al van hun kleurrijke horloges met dieren en cijferwijzerplaat. Dezelfde manier van klok lezen hebben ze nu ook in kleurrijke wekkers gestoken. Uniek design in te gekke kleuren, het ziet er allemaal erg leuk uit en zal zeker de interesse van jouw kapoen weten vast te pakken. Ze staan supermooi op het nachttafeltje in de kinderkamer en aangezien slaap even belangrijk is voor kinderen als voor ons ouders zijn ze ook muisstil als het moet, geen getictac dat je kleintje uit zijn kostbare slaap haalt. Er zit ook een alarm in, dat aangeeft wanneer je mama en papa eindelijk mag gaan wakker maken. Het alarm geeft aan wanneer het tijd is om op te staan maar je kan de wekker ook eenvoudig snoozen door ermee te rollen. In de wekker zit een zwaartekracht sensor die ervoor zorgt dat je de wekker kan snoozen door er mee te rollen. Zie dat je hem niet te ver rolt natuurlijk ... Als je echt moet opstaan en het alarm wil afzetten volstaat het hem gewoon met de wijzerplaat naar beneden te zetten. Zo simpel kan het zijn!

twistiti dieren en cijfer wijzerplaat

Kleuters en jonge kinderen hebben allemaal hun eigen levendige persoonlijkheid en daar speelt Twistiti graag op in door de wekkers in verschillende kleurtjes en met 2 verschillende wijzerplaten aan te bieden. Kies zelf welke wekker het beste bij jouw kindje past. Je hebt een model met dierenwijzerplaat waar de verwarrende uren en minuten vervangen door eenvoudig te herkennen dieren, zo kan je kleintje kennis kan maken met het concept tijd op een manier die helemaal in zijn of haar leefwereld past. Dit helpt kinderen om zich vertrouwd te maken met de werking van wijzerplaat en wijzers en tegelijk krijgen ze een volwassen cool gadget om in hun kamer te zetten. De dierenwekker kan je al vanaf 3 jaar gebruiken voor je ontdekkende peuter. Heb je al een grotere kapoen of zijn cijfers geen probleem dan is er een model met cijfers en kleuren om het kloklezen overzichtelijk te houden en opnieuw tot het niveau van nieuwsgierige kinderen terug te brengen. Even tof en kleurrijk van design en perfect voor kinderen vanaf 6 jaar.

Hoe laat is het? Tijd om de Twistiti wekkers te ontdekken ^_^