Kom je mee naar de Roommate jungle?

22.12.2018

roommate tropical collection 2018Waan je meteen in de jungle met de nieuwste collectie van Roommate. Heerlijk tropisch en toch perfect voor elk stijlvol interieur. Deze nieuwste Roommate collectie is opnieuw volledig gemaakt uit 100% organisch katoen, veilig voor onze kinderen en voor onze planeet. En er zit heel wat leuks in.

Zoals de super zachte knuffelvriendjes in de vorm van een flamingo, aap, leeuwgiraf of olifant ... heerlijk om mee te spelen, slapen of als decoratie in de mooiste slaapkamertjes. Elke lappenpop is afgewerkt met prachtige, geborduurde details. En is makkelijk vast te houden door zelfs de allerkleinsten zodat ze overal mee naartoe kunnen. Veilig vanaf de geboorte en ook superfijn om cadeau met de feestdagen bijvoorbeeld.

Met de tropische kussens uit deze warme collectie creëer je moeiteloos een exotische, zoete sfeer in de kinder- of speelkamer. Zoete fruitjes, vrolijke dieren recht uit de tropen zorgen voor een speelse look en véél comfort. Wij zijn vooral fan van het banaan kussen. Welke is jouw favoriet? Ze zijn heerlijk zacht, decoratief en afgewerkt tot in de puntjes met - opnieuw - geweldig borduurwerk.

knuffels lappenpoppen roommate

Er zitten ook muziekmobieltjes en tapijten in deze collectie. Het luxe Tropical bedlinnen is voorzien van een subtiele tropische print met ananassen, palmbomen en olifanten én is gemaakt van het zachtste satijn katoen, dit voelt luxueus zacht en glad tegen de huid. Je hebt het in verschillende maten: van ledikant tot eenpersoonsbed maar ook voor het poppenbed - hoe tof is dat? - zo kan je heerlijk matchen met het bedje van je kleintje en dat van de favoriete pop of knuffel. Of het bed nog gezelliger maken met de knappe klamboe uit twee-laags tetra katoen en afgewerkt met okergele franjes voor een elegante look.

roommate jungle collectie

tropical roommate knuffels cosy corner kinderkamer gezellig maken

Tot slot is er ook nog de heerlijke Hippie Tipi speeltent. Je kan erin spelen als echte indianen, rusten met een boekje of hem gebruiken als verzamelplaats voor al je poppen en knuffelvriendjes. Met de dromenvangers in vilt of tropische slingers maakt je de Roommate tipi helemaal eigen. De stof is gemaakt uit 100% organisch katoen, wat weer veilig is voor je kleintje en de planeet en deze speeltent is verkrijgbaar in het prachtige okergeel en stijlvolle zeegrijs.

roommate hippie tipi tent voor in de speelkamer

Krijg je het ook warm van deze Tropical collectie? Prima, je shopt'm hier!

Te ontdekken