springtouw Lotus

Monchroom springtouw - Lotus

Staat: Nieuw product

Bloomingville

BLV036

Spelen doe je in stijl met dit prachtig monochrome springtouw van Bloomingville. Een Scandinavisch ontwerp in zwart en wit, met strepen en hippe stippen. De houten handvaten passen perfect in kleine handjes.

Een leuk cadeautje voor elk kind én uren speelplezier meegeleverd.

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Lotus is een leuk springtouw uit de mini-collectie van het Deense merk Bloomingville.

Afmetingen: 230 cm lang

Materiaal: hout en katoen

Leeftijd: vanaf 3 jaar.

Bloomingville heeft het talent om al bijna 20 jaar producten te creëren die keer op keer een warme sfeer met zich mee te dragen, altijd stijlvol en steeds met een unieke speelse toets. Het merk zit diep geworteld in de Deense cultuur en manier van leven. Ze werken er steeds aan om met elk item dat ze ontwerpen, op een verrassende manier, een frisse wind door onze huizen te laten waaien.


Leeftijdvanaf 3 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.110.030.110.88
Bloomingville staat voor Scandinavisch design, up-to-date vintage & handgemaakte producten. Sinds de oprichting van Bloomingville pronkt de leuze Ever changing homes onder de merknaam. Het Deense merk biedt trendy home accessoires, geproduceerd door in-huis designers met de uiterste zorg en precisie. De unieke stijl van Bloomingville is een mix van ruwe producten met een nostalgische Scandinavische twist en de reproductie van exclusieve stukken uit het verleden, geïnspireerd op Franse brocante. Share your style, tell your story, change your home - Bloomingville.

product referentie :56209894