Opbergzak & speelmat - Strepen zwart

Stevig speelgoedzak en speelmat met monochrome strepen

Staat: Nieuw product

Play&Go

PGO024

Monochrome kinderkamer inspiratie (77)

Maak opruimen hip met deze monochrome rond speeltapijt/opbergzak vol strepen. Hij komt niet alleen goed van pas. Het toont je kind verder te kijken en creatief uit de hoek te komen, elk dag opnieuw.

Zie hun oogjes blinken als je de Play&Go speelmat transformeert tot een opbergzak en andersom. Alles in één en handig op vele vlakken.

36,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 4897095300308

CollectiePrinted Colors
TypeOpbergzakken
KleurZwart

De Play&Go opbergzak strepen zwart is een geweldige draagbare opbergzak en speelmat in 1. Ideaal om orde in de chaos te brengen en bovendien ook leuk om op te spelen, favoriet speelgoed in te verzamelen en mee door het huis te nemen want dit strakke Belgische design is uitgerust met een stevige draagriem. De buitenkant heeft een gestreepte monochrome print, de binnenkant kreeg een effen ecru kleur. Perfect te matchen met de andere gestreepte zakken van dit fijne Belgische merk.

De Play & Go zakken zijn verkrijgbaar in verschillende prints, kleuren en uitvoeringen.

Materiaal: 70% stevig katoen, 30% polyester

Afmetingen: Ø 140 cm

Onderhoud: koud wassen + ophangen om te drogen

Leeftijd: geschikt voor kids vanaf 3 jaar. De Play & Go-tas is geen speelgoed. Gelieve de Play&Go opbergzakken altijd te gebruiken in nabijheid van een volwassenen.

_

Een legoblokje waarop je trapt als je net uit de douche komt of je zoon die dramatisch huilt omdat hij zijn favoriete Playmobil-poppetje niet kan vinden. Herkenbaar? De oplossing is even geniaal als eenvoudig: de Play&Go opbergzak. Een veelzijdige zak die je kan gebruiken op twee manieren. Je gebruikt hem als je het speelgoed wil opbergen maar ook als speelmat is de Play&Go ideaal. Ook handig als er onverwacht bezoek komt: in een wip is alle speelgoed opgeruimd! De Play&Go opbergzak is verder ook perfect om te vullen voor op vakantie of voor bezoekjes aan oma en opa.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.85
Play & Go - Een actiefiguur waarop je trapt wanneer je net uit de douche komt en een huilende zoon- of dochterlief omdat de favoriete pop zoek is... herkenbaar? De oplossing is even geniaal als eenvoudig: de Play&Go opbergzak! Een veelzijdige zak die je kan gebruiken op twee manieren: als speelgoedzak en speelmat. Met Play&Go schep je in een wip orde in de chaos! Ideaal als er onverwacht bezoek is, maar ook voor op het strand, op vakantie, in de tuin of een bezoekje bij oma en opa. Play&Go 2-in-1 opbergzak en speelmat De 2-in-1 opbergzak en speelmat is het eerste succesvolle product van het Belgische merk Play&Go. De zak is zowel praktisch als inspirerend voor creatief spel thuis en onderweg. Play&Go maakt speelgoed opbergen en vervoeren zo gemakkelijk, dat het kids motiveert om op te ruimen. Alle Play&Go zakken zijn gemaakt van stevig en duurzaam katoen en komen in verschillende prints en kleurtjes. Kies hieronder jouw Play&Go opbergzak en... let's go playing!
Collectie Monochrome kinderkamer inspiratie
Inspiratie en stories