monsterlijk leuk kaartspel 'sokken zoeken'

monsterlijk leuk kaartspel 'sokken zoeken'

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (143)

O jee, het sokkenmonster is weer in de kleerkast aan de gang geweest! Nu moeten de sokkenzoekers aan de slag: in de berg sokken moeten ze...

7,50 €

Add to my wishlist

O jee, het sokkenmonster is weer in de kleerkast aan de gang geweest! Nu moeten de sokkenzoekers aan de slag: in de berg sokken moeten ze allemaal tegelijk de bij elkaar horende sokken zien te vinden. Helaas lijken de sokken allemaal op elkaar! Wie is het snelst in sokken-zoeken?
Een monsterlijk snel zoekspel voor 2 - 6 spelers. Met variant voor ervaren sokkenzoekers.
Leeftijd: 4 - 99 jaar

Dit spel stimuleert:
- Reactievermogen


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
11.13.2140.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :4729/3327

Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories