Mooi boek - Dertien rennende hertjes + gratis kadoboek

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ26245

Uitgeverij De Eenhoorn bestaat 25 jaar en dat moet gevierd worden! Bij aankoop van dit boek ontvang je de geschenkeditie Eén miljoen vlinders er gratis bij. De acte is geldig zolang de voorraad strekt, wees er snel bij!Op een dag ziet Maartje dertien kleine hertjes. Nooit eerder zag ze zoiets moois. Volgens haar broer mag ze er met niemand over praten, want dan komen de hertjes niet meer. Maartje wacht geduldig af…

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 9 jaar
AuteurEdward van de Vendel
IllustratorMattias De Leeuw
GenreFictie voor kinderen
ThemaDieren

Een fantasierijk verhaal over de band tussen een broer en zus. Het boek Dertien rennende hertjes leest erg prettig en staat boordevol stripachtige illustraties.

Auteur: Edward van de Vendel
Illustrator: Mattias De Leeuw
Leeftijd: +9j.
Pagina's: 160
AVI leesniveau: AVI6
Afmetingen: 21,5 x 17,5 cm
ISBN: 9789058387967

 

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
17.521.500.35
  • Door Monique D.
  •  de 05/04/2021
wij zijn blij met het extra cado boek
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.