Mooi nachtlampje/sneeuwbol met LED - Prinses *

Staat: Nieuw product

Haba

HAB270

Geef jouw prinsesje dit leuk nachtlampje in de vorm van een magische sneewbol en het bewonderen kan beginnen. De schitterende glitters en het leuke veranderende licht - van blauw naar rood, groen en terug - zorgen dat er ook in het enge donker altijd iets te beleven valt met dit fijn deco-object.

54,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303516

CollectieKinderkamer
TypeNachtlampjes
Leeftijdvanaf de geboorte

Dit elegant Haba nachtlampje in zacht roze is een geweldig hulpmiddel bij het inslapen. Het ledlicht creëert namelijk een aangename sfeer in de duisternis. De drie kleuren gaan harmonieus in elkaar over. Bovendien is het ook een leuke blikvanger in de kinderkamer: wanneer de sneeuwbol even wordt geschud, is de kleine bloemenprinses door talrijke glitters omgeven. Met de batterijvoeding dwarrelen de glitters zelfs helemaal vanzelf rond.

Afmetingen: 10 x 10 x 15,5 cm
Materiaal: kunststof
Gebruik: wordt geleverd zonder batterijen (3x 1,5 V AA)

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapsspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.130.180.131.03
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.