Mooi prentenboek - Ik ben een kunstenaar

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

KZ29753

Ik ben een kunstenaar, ik kan niet stoppen met scheppen, alles inspireert me! Laat je meeslepen met de jonge kunstenaar, die in alles mogelijkheden ziet om er kunst van te maken. Vraag eerst aan je ouders of het mag! 

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurMarta Altés
IllustratorMarta Altés
GenrePrentenboek
ThemaAnders zijn

In dit mooie prentenboek Ik ben een kunstenaar wordt de lezer meegenomen naar de wereld van de topkunstenaars. Het kereltje houdt van kleuren, vormen, textuur en beweging, hij schildert, hakt, sleept en bouw erop los. 

Tekst en illustraties: Marta Altés
Pagina's: 32
Leeftijd: < 6 jaar
ISBN: 9789047707554

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
22.227.700.35
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.