Mooi schuifboekje - Het bos

Staat: Nieuw product

Clavis

CLA091

Mini cadeautjes, maxi pret! (637)

Wie verstopt zich allemaal in het bos? Je kan het op je gemak ontdekken in dit kartonnen doe-boekje.

Het stevige peuterboekje is helemaal peuter-proof dankzij de stevige pagina's en leuke elementen om naar boven, beneden, link en rechts te schuiven.

11,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789044836066

Leeftijdvanaf 1 jaar
AuteurNathalie Choux
GenrePeuterboeken
ThemaNatuur

Gezellig schuifboekje HET BOS van uitgeverij Clavis is ideaal voor peuters en kleuters om kennis te maken met het bosleven en alles wat erbij hoort. Dit interactief kartonboekje nodigt jonge kinderen uit om zelf de plaatjes te veranderen.

In de reeks Mijn schuifboekje van Clavis zijn er een hele reeks kartonnen boekjes verschenen over diverse thema's die nauw aansluiten bij de leefwereld van de allerkleinste kapoenen en tegelijk het lezen leuker in interessanter maken dankzij de schuivende plaatjes die jij of je kleine lezer zelf met de vinger kan verschuiven en waarachter steeds iets anders te ontdekken valt. Deze unieke interactie zorgt ervoor dat deze schuifboekjes de aandacht van je peuter makkelijk vast weten te houden.

Leeftijd: vanaf 1 jaar
Afmetingen: 17 x 17 cm
Auteur en illustraties: Nathalie Choux
Aantal pagina's: 10
Uitgeverij: Clavis

Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Ze brengen boeken uit op kindermaat van kinderen, met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Clavis Uitgeverij is ervan overtuigd dat kinderboeken het verschil kunnen maken bij het creëren van een positieve toekomst voor kinderen. De wereld zal er morgen immers uitzien zoals de kinderen die vandaag dromen.Vaak geeft wat kleine jongens en meisjes spelen al aan wat zij in hun latere leven zullen doen en hoe zij hun rol in de wereld zullen invullen. Opvoeding is een van de hoekstenen van een leefbare wereld . Hoe vroeger attitudes zijn verworven, hoe steviger en hechter ze zijn. Met kinderboeken kun je kinderen leren omgaan met hun emoties en angsten, hun fantasie stimuleren, hun inzicht geven in eigen doen en laten, hun de verhoudingen tussen mensen leren kennen, hun het verschil tussen goed en kwaad leren zien. Daarenboven schept een boek en zijn spannende inhoud een hechte band tussen ouder en kind.Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Boeken maken op maat van kinderen , met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn. Kortom, Clavis boeken staan dicht bij kinderen en hun emoties en zijn dan ook een perfect hulpmiddel bij de opvoeding.
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories