Mooi setje van 4 decoratieve veren*

Staat: Nieuw product

Bloomingville

KZ31478

Uit de collectie paasdecoratie van Bloomingville.
Niet alleen met kerstmis wordt er druk versierd. Ook met Pasen is het erg leuk om decoratief...

4,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

TypeDecoratie
KleurGrijs
Bloomingville themaBloomingville Christmas
Uit de collectie paasdecoratie van Bloomingville.
Niet alleen met kerstmis wordt er druk versierd. Ook met Pasen is het erg leuk om decoratief aan de slag te gaan. Versier je paastak met deze leuke set pluimen. Het brengt een instant lente-gevoel in huis !
Of gebruik het in andere deco-projecten ! Die donzige hangertjes met veren geven bijvoorbeeld ook een extra leuke touch aan kinderkamers met een dieren-, woudlopers- of indianenthema.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
01000.35
Bloomingville heeft het talent om al bijna 20 jaar producten te creëren die keer op keer een warme sfeer met zich mee te dragen, altijd stijlvol en steeds met een unieke speelse toets. Wij zijn vooral weg van hun kinderlijn. Bloomingville MINI is een magische kindercollectie uit Denemarken gecombineerd met de Scandinavische trends van het moment, ze ontwerpen steeds met onze 'ever changing homes' in het achterhoofd. Dit designmerk zit diep geworteld in de Deense cultuur en manier van leven. Ze werken er steeds aan om met elk item dat ze ontwerpen op een verrassende manier een frisse wind door je interieur - van kinderkamer tot woonkamer - te laten waaien. Met een focus op kwaliteit , de natuur als inspiratiebron en prachtige materialen. De wondermooie collecties zijn pure inspiratie voor ouders om de baby- of kinderkamer in te richten op een stijlvolle en unieke manier. Van kinderzetels over wanddecoratie tot functionele opbergmanden met toffe quotes. Dit zijn echt blijvertjes die mee de wereld van je kind vormen en er af en toe een vleugje magie bijsteken. Ze tasten de grenzen van je fantasie af zonder te dromerig te worden. Ook voor aan tafel is er een ruime collectie musthaves: knappe keramiek met wondermooie ilustraties, functionele bekers, ontbijtbordjes, schalen, brooddozen en snijplanken. Elk product brengt een eigen universum met zich mee waar zowel jong als ouders meteen weg van zijn.