Brooddoos Adventure tipi

Mooie brooddoos - Adventure tipi

Staat: Nieuw product

Lässig

LSG180

Adventure collectie van Lässig (14)

Elke dag klaar voor een ander avontuur! Deze roze brooddoos met tipi komt uit de Children's Adventure Collection van Lässig en zorgt er voor dat hongerige avonturiers hun lunch altijd bij de hand hebben.

Dankzij het handige en flexibele tussenschot en de extra silicone ring aan de rand van deze lunchbox blijven jouw bokes altijd vers en lekker.

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1210027749

CollectieAdventure
TypeBrooddozen
KleurRoze

Deze Adventure tipi brooddoos van LÄSSIG heeft tussenschot waardoor je je lunch makkelijk kan scheiden zodat verschillend voedsel zoals appelschijfjes en nootjes niet door elkaar gaan liggen schudden en alles heerlijk fris en appetijtelijk blijft tot 's middags. De silicone ring houdt alles vers.

Afmetingen: 16,8 x 11,5 x 6,1 cm

Materiaal: 100% polypropylene, deksel: 100% ABS (met silicone ring)

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Wasadvies: mag in de vaatwasser maar niet in de microgolfoven

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
11.516.86.10.19
LÄSSIG - Want het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. 'Lässig’ betekent lekker: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat. Naast een oog voor stijl heeft Lässig, ook een hart voor het milieu. Onder het goedkeurend oog van mascotte Lela de ree, vindt de duurzame productie plaats volledig zonder gebruik van PVC, nikkel, cadmium, ftalaten en alle andere chemische rommel. Kortom; fris, vrolijk en voor de echt coole kids en ouders.
Collectie Adventure collectie van Lässig
Inspiratie en stories