Mooie drinkfles - Singing birds

Staat: Nieuw product

Sebra

SEB070

Of je nu gaat sporten, naar school of het park trekt deze BPA-vrije, stevige tritan drinkenbus van Sebra is je perfect metgezel.

Trek de drinktuit uit de sportdop en je kan naar hartenlust drinken van je favoriet drinken. Overal en altijd!

11,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7004204

Stevige waterfles met mooie vogels van Sebra, de drinkfles is doorzichtig zo zie je makkelijk hoeveel er nog in zit. Dankzij de handige sportdop kan je snel aan je drinken en krijgt dorst geen kans. Neem er de bijpassende Singing Birds brooddoos bij om het plaatje compleet te maken.

Materiaal: Tritan en PE plastic, TRC silicone - BPA vrij

Afmetingen: 17 x 7 cm

Inhoud: 500 ml

Vriezer en vaatwasser veilig

Het Deense Sebra staat voor moderne, functionele ontwerpen in rustige en altijd stijlvolle kleuren. Ze hebben een passie voor wat mooi is en dat voel je in elk van hun producten. De Dino & Arctic eet-collectie maakt van elke maaltijd een stijlvol feestje!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Sebra Interior maakt prachtig Deens design. Sebra ontwerpt en produceert meubels, beddengoed en andere accessoires voor kinderen en hun kamertjes. Het bedrijf werd opgericht door Mia Dela in 2004. Mia werd opgeleid als ontwerper op de Sjoel design school in Kolding in 2001. Toen ze de kamer van zoontje Gustav wou decoreren vond ze geen leuke design interieur spulletjes van goede kwaliteit naar haar smaak. Dat was het begin van Sebra. Sebra Interior brengt een modern design en een innovatieve keuze aan kleuren, gecombineerd met oude vormen van handwerk zoals haken en breien. Een groot deel van de collectie is handgemaakt en van natuurlijke materialen zoals hout, wol en katoen. Materialen die de fantasie van kinderen prikkelen enerzijds en anderszijds ook voldoen aan de eisen voor kwaliteit en creativiteit van mama en papa.