Mooie en handige set van 2 Arctic animals slabbetjes

Staat: Nieuw product

Sebra

SEB042

Dino & Arctic collectie van Sebra (11)

Lekkerbek én smospot-proof! Je kapoenen kunnen lekker smullen van hun maaltijd, van soep tot een avondmaal, deze slabbetjes vangen alles op. Dankzij het inventieve design kan je de bavet vouwen zodat er een vakje onderaan komt om alles op te vangen, maar je kan ze ook zo dragen.

De prachtige pooldieren maken het plaatje compleet!

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7005208

Set van 2 witte slabbetjes met pooldieren print, uit de Dino & Arctic-collectie van Sebra. De slabbetjes hebben 2 verschillende prints: eentje met een walvis en eentje met 4 verschillende dieren uit de poolstreek op. Uniek design: met de drukknoopjes onderaan de bavet kan je een klein opvangvakje maken om kruimels en vloeistof dat gemorst wordt op te vangen. Sluit ook makkelijk achter de nek met een drukknoopje.

Materiaal: kunststof (85% EVA, 15% polythyleen)

Afmetingen: 41 x 28 cm

Het Deense Sebra staat voor moderne, functionele ontwerpen in rustige en altijd stijlvolle kleuren. Ze hebben een passie voor wat mooi is en dat voel je in elk van hun producten. Een groot deel van de collectie wordt met de hand gemaakt en er wordt zoveel als mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout, wol en eco-katoen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.010.410.290.09
Sebra Interior maakt prachtig Deens design. Sebra ontwerpt en produceert meubels, beddengoed en andere accessoires voor kinderen en hun kamertjes. Het bedrijf werd opgericht door Mia Dela in 2004. Mia werd opgeleid als ontwerper op de Sjoel design school in Kolding in 2001. Toen ze de kamer van zoontje Gustav wou decoreren vond ze geen leuke design interieur spulletjes van goede kwaliteit naar haar smaak. Dat was het begin van Sebra. Sebra Interior brengt een modern design en een innovatieve keuze aan kleuren, gecombineerd met oude vormen van handwerk zoals haken en breien. Een groot deel van de collectie is handgemaakt en van natuurlijke materialen zoals hout, wol en katoen. Materialen die de fantasie van kinderen prikkelen enerzijds en anderszijds ook voldoen aan de eisen voor kwaliteit en creativiteit van mama en papa.
Collectie Dino & Arctic collectie van Sebra
Inspiratie en stories