Mooie gitaar in hout - Regenboog

Staat: Nieuw product

Vilac

KZ28070

Voor kleine muzikanten is de gitaar van Vilac een groot geschenk. Mooi in de maat tokkelen of lekker rocken op die snaren, gitaar spelen is...

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 8345

CollectieVilac Imitation
TypeSnaarinstrumenten
Leeftijdvanaf 3 jaar
Voor kleine muzikanten is de gitaar van Vilac een groot geschenk. Mooi in de maat tokkelen of lekker rocken op die snaren, gitaar spelen is altijd fun! De gitaar heeft een betoverend mooi 'regenboog'-design en is gemaakt uit hout. Lengte: 52 cm.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
542180.55
  • Door Anonymous A.
  •  de 18/03/2020
Product is beter dan verwacht, zelfs met reserve snaar en plectrum. Wel moest ik 1 rondelleke omkeren aan de hals (snaar kon niet vastgezet worden), maar was rap gefixt. Mooi, kleurrijk, leuke klank, echt top voor onze kleindochter - wij zijn muzikanten ;-)
  • Door Anonymous A.
  •  de 24/01/2020
Het is een kinderen gitaar dus kan daar niet te veel van verwachten
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen.Vilacity Collection by VilacWaan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen.Retro Speelgoed CollectieDeze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play!Creatief Speelgoed CollectieVoor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!