Mooie groeimeter - Bergen

Staat: Nieuw product

Vilac

JT210

Hoe groot ben jij? Zo groot als een berg?

Dankzij deze stoffen groeimeter hou je perfect de lengte van je kleine oogappel bij, plus het is ook een erg mooie muurdecoratie om op te hangen in het kamertje. Leuk om cadeau te doen en makkelijk op te hangen.

22,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 8517

CollectieVilac Déco - Cadeaux
TypeMuurdecoratie
Leeftijdvanaf de geboorte

Prachtig geïllustreerde groeimeter van VILAC om aan de muur te hangen van de kinder- of speelkamer. Dankzij de mooie tekeningen van Michelle Carlslund is het niet alleen functioneel maar ook mooi om naar te kijken. Gaat van 70 cm tot 130 cm, vanaf ze kunnen staan tot ongeveer 7 à 8 jaar.

Afmetingen: 27 x 72 x 2,5 cm

Materiaal: katoen en hout

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.31
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen.Vilacity Collection by VilacWaan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen.Retro Speelgoed CollectieDeze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play!Creatief Speelgoed CollectieVoor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!