petit train en bois Habaland

mooie houten habaland trein*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ14042

Toet, toet, de trein komt met zijn 3 wagons het station van Habaland binnengereden. Hij vervoert een interessant vrachtje, namelijk twee kleine...

44,95 €

29,22 €

Zet op mijn verlanglijstje

Toet, toet, de trein komt met zijn 3 wagons het station van Habaland binnengereden. Hij vervoert een interessant vrachtje, namelijk twee kleine steekspellen en een cilinder met een belletje. De wagons kunnen door magneten gemakkelijk aan- en afgekoppeld worden en zowel de machinist als de lading zitten los in de trein. Uren speelplezier verzekerd.
Materiaal: beukenhout.
Afmetingen: 38 x 8 cm.
Leeftijd: vanaf 1 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
3911100.75
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :3430