houten sorteerkubus - Arctic Animals

Mooie houten sorteerkubus - Arctic Animals

Staat: Nieuw product

Sebra

SEB026

Dino & Arctic collectie van Sebra (16)

Deze stijlvolle sorteerkubus zal zeker in de smaak van je kindjes (en jezelf) vallen. Mooie zachte kleuren en prachtige illustraties van pooldieren maar vooral heel leuk om samen te zoeken waar het vierkant past en hoe die driehoek juist gehouden moet worden om vlot in de doos te verdwijnen.

Dit mooie speelgoed staat garant voor veel speelplezier, uren aan 1 stuk!

29,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Houten sorteerkubus met ijsdieren. Hiermee wordt de oog-handcoördinatie ontwikkeld en leert het kind om vormen te herkennen.

Sebra staat voor moderne, functionele ontwerpen in rustige en altijd stijlvolle kleuren. Ze hebben een passie voor wat mooi is en dat voel je in elk van hun producten. Een groot deel van de collectie wordt met de hand gemaakt en er wordt zoveel als mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout, wol en eco katoen.

Inclusief 8 geometrische blokken.

Materiaal: multiplex hout

Afmetingen 14 x 14 x 10 cm

Geschikt voor kleine sorteerders vanaf 1 jaar.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.150.110.150.6
Sebra Interior maakt prachtig Deens design. Sebra ontwerpt en produceert meubels, beddengoed en andere accessoires voor kinderen en hun kamertjes. Het bedrijf werd opgericht door Mia Dela in 2004. Mia werd opgeleid als ontwerper op de Sjoel design school in Kolding in 2001. Toen ze de kamer van zoontje Gustav wou decoreren vond ze geen leuke design interieur spulletjes van goede kwaliteit naar haar smaak. Dat was het begin van Sebra. Sebra Interior brengt een modern design en een innovatieve keuze aan kleuren, gecombineerd met oude vormen van handwerk zoals haken en breien. Een groot deel van de collectie is handgemaakt en van natuurlijke materialen zoals hout, wol en katoen. Materialen die de fantasie van kinderen prikkelen enerzijds en anderszijds ook voldoen aan de eisen voor kwaliteit en creativiteit van mama en papa.

product referentie :3017204

Collectie Dino & Arctic collectie van Sebra
Inspiratie en stories