Madigan nekwarmerr Rose

Mooie Madigan colsjaal - Rose

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD569

Het is een style item maar tegelijk is het ook reuze functioneel. Deze gebreide ronde sjaal houdt het nekje van je kapoen lekker warm en tegelijk ziet hij er super mooi uit.

Ook leuk in combinatie met de Liewood mutsjes!

23,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW12793 2100

KleurRoze
CollectieMadigan
TypeMutsen en sjaals

Hou jouw kapoen lekker warm met Madigan nekwarmer Rose van LIEWOOD. Deze wollen sjaal met antracietgrijs randje randje is gemaakt uit warme roze wol van natuurlijke oorsprong en zonder toevoeging van schadelijke stoffen. Verkrijgbaar in verschillende hippe Liewood kleurtjes.

Materiaal: 100% wol met Okeo-tex label, dit is een keurmerk dat garant staat dat de kledij geen schadelijke stoffen bevat. Beter voor het milieu en de gezondheid van je kind.

Afmetingen: 20 x 16 cm

Wasinstructies: handwas in koud water binnenstebuiten • niet in de droogkast steken • binnenstebuiten strijken op laagste stand • droogkuis • vlak drogen • het is aangewezen de sjaal weer vorm te geven als hij nog nat is • wassen met dezelfde kleuren • gebruik speciaal wolwasmiddel

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
182530.05
LIEWOOD - Dit fantastisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, kniekousen, zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot bamboo kinderservies in delicate kleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel, fun en fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur.