Mooie miracle drinkfles - 350 ml - Pony

Staat: Nieuw product

SIGG

SG113

De pony is weggelopen en heeft zich verstopt in het bos. Je zult hem zeker vinden en vangen. Vergeet zeker niet jouw drinkfles wanneer je hem gaat zoeken!

Dankzij het geïntegreerde rietje kan je kind eenvoudig zijn of haar favoriete drankje drinken.

15,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 6587315

CollectieTafel & keuken
TypeDrinkflessen
KleurTransparant

Pony miracle drinkfles van SIGG is een lichte tritan kinderdrinkfles. Het flesje is gemakkelijk schoon te maken, evenals vaatwasser- en magnetronbestendig. Door de transparante look kun je altijd zien hoeveel vloeistof er in zit. Bijzonder praktisch: het rietje is geïntegreerd in deze kinderdrinkfles waardoor kantelen niet nodig is.

Inhoud: 350 ml
Gewicht: 115 gram
Afmetingen: 7 x 15,5 cm
Materiaal: BPA-vrije tritan
Wasadvies: vaatwasserbestendig

--

SIGG is een Zwitsers kwaliteitsmerk dat meer dan 100 jaar geleden werd opgericht en ons tot op de dag van vandaag elke dag verfrist met hun leuke designs en producten van uitstekende kwaliteit. Hun drinkflessen en brooddozen zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren en formaten. Er worden enkel materialen gebruikt die 100% recycleerbaar zijn. Zo hebben al hun producten een lange levensduur en zijn ze tegelijk erg gebruiksvriendelijk.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.12
SIGG - SIGG flessen en lunchboxen kennen een toenemend succes in kinderwinkels. Ze worden gemaakt volgens de hoogste normen van Zwitserse kwaliteit en vakmanschap. Maar ze zijn intussen ook uitgegroeid tot een trendy gebruiksvoorwerp. SIGG drinkflessen zijn ecologisch, 100% recycleerbaar én opnieuw herbruikbaar. Kortom, SIGG producten zijn licht, robuust, duurzaam, hygiënisch, lekvrij en mooi.