Pennendoos Alpaca Gold

Mooie pennendoos - Alpaca Gold

Staat: Nieuw product

Jack Piers

JPR250

Hou al je pennen en stiften samen in deze Alpaca Gold pennendoos vol blinkende lama's ... dit is hét schoolaccessoire voor elke hippe student - groot of klein - die vindt dat elke schooldag wel wat extra kleur kan gebruiken.

14,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

Deze wondermooie pennendoos Alpaca Gold - met originele Jack Piers print - heeft 1 ruim compartiment, kleine elastiekjes houden je favoriete pennen makkelijk op hun plaats en je doet hem open en toe met de rits. Vanbinnen en vanbuiten is deze pennenzak gemaakt van 300D polyester, een erg licht materiaal dat toch sterk is en water- en vuilafstotend werkt.

Leuke weetje: er is ook een boekentas, rugzak en bijpassende turnzak in deze print verkrijgbaar.

Afmetingen: 20 x 8,5 x 6 cm - gewicht: 140 gram
Materiaal: 300D polyester, water- en vuilafstotend


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
8.52060.14
JACK PIERS - (voorheen JP bags) is letterlijk en figuurlijk het kleine broertje van het populaire Jeune Premier. Maar vooral een fancy Belgisch label vol ongecompliceerde, hippe schooltassen en knappe rugzakken, uitgevoerd in een ultralicht en waterafstotend materiaal en unieke prints . Waar  JEUNE PREMIER in het leven werd geroepen om aan de noden van hun oudste zoon Ralph te voldoen , werd JACK PIERS gecreëerd voor de benjamin van de familie: Jack. De materialen zijn superlicht, toch stevig en de designs helemaal van deze tijd: trendy, hip en uniek op de speelplaats. Met een JACK PIERS op je rug loop je elke dag zelfverzekerd de deur uit!

product referentie :Pc019214