Mooie Play&Go opbergzak - Zwaan

Staat: Nieuw product

Play&Go

PGO016

Zwanen zijn trouwe beesten die meteen tot de verbeelding spreken van elk kind. Vaar je mee op het sprookje als je kleine speelvogel speelt op deze knappe speelmat vol sierlijke zwanen met schattige kroontjes.

Deze Play & Go opbergtas zit vol mogelijkheden en past perfect in de leefwereld van kleintjes. Ouders zijn er ook dol op want op het einde van de dag wordt opruimen een eitje!

36,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 4897095300377

CollectiePrinted Colors
TypeOpbergzakken
KleurMeerkleurig

De Play&Go opbergzak ZWAAN is een geweldige draagbare opbergzak en speelmat in 1. Ideaal om orde in de chaos te brengen en te gaan zweven door de kamer als je moet opruimen. Bovendien is deze opbergzak ook leuk om op te spelen, favoriet speelgoed in te verzamelen en mee door het huis te verplaatsen want dit strakke Belgische design is uitgerust met een stevige draagriem. De buitenkant is voorzien van een zachte zwanenprint, de binnenkant kreeg een effen ecru kleur.

De Play & Go zakken zijn verkrijgbaar in verschillende prints, kleuren en uitvoeringen.

Materiaal: 70% stevig katoen, 30% polyester

Afmetingen: Ø 140 cm

Onderhoud: koud wassen + ophangen om te drogen

Leeftijd: geschikt voor kids vanaf 3 jaar. De Play & Go-tas is geen speelgoed. Gelieve de Play&Go opbergzakken altijd te gebruiken in nabijheid van een volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.85
Play & Go - Een actiefiguur waarop je trapt wanneer je net uit de douche komt en een huilende zoon- of dochterlief omdat de favoriete pop zoek is... herkenbaar? De oplossing is even geniaal als eenvoudig: de Play&Go opbergzak! Een veelzijdige zak die je kan gebruiken op twee manieren: als speelgoedzak en speelmat. Met Play&Go schep je in een wip orde in de chaos! Ideaal als er onverwacht bezoek is, maar ook voor op het strand, op vakantie, in de tuin of een bezoekje bij oma en opa.Play&Go 2-in-1 opbergzak en speelmatDe 2-in-1 opbergzak en speelmat is het eerste succesvolle product van het Belgische merk Play&Go. De zak is zowel praktisch als inspirerend voor creatief spel thuis en onderweg. Play&Go maakt speelgoed opbergen en vervoeren zo gemakkelijk, dat het kids motiveert om op te ruimen. Alle Play&Go zakken zijn gemaakt van stevig en duurzaam katoen en komen in verschillende prints en kleurtjes. Kies hieronder jouw Play&Go opbergzak en... let's go playing!