Mooie rijgkaarten - Baby Dieren

Staat: Nieuw product

Wee Gallery

KZP113

Rijgen maar! Deze baby diertjes krijgen kleur als je de bijgevoegde draadjes in de kaartjes rijgt.

Fijn voor de oog-hand coördinatie op punt te krijgen of je gevoel voor stijl en mode te etaleren. Leuk om mee te spelen of ergens neer te zetten in de kinderkamer en elke dag te bewonderen.

21,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : WG-WG130

Educatieve set rijgkaarten Baby dieren van Wee Gallery. Geef deze 6 schattige baby diertjes kleur met de rijgkaarten vol handgeschilderde karakters. De stevige kaartjes zijn geprint op dik en stevig karton dat perfect past ik mini handjes. Super leuk spel om de oog-hand coördinatie en fijne motoriek bij te schaven.

Materiaal: organisch katoen, Oeko-Tex polyester vulling en stevig karton
Leeftijd: geschikt vanaf 3 jaar

Het assortiment van Wee Gallery bestaat uit kijkkaarten, knuffels, speelgoed, speeldekens en andere lifestyleproducten. Dit merk uit Californië maakt unieke producten voor baby's vanaf de geboorte tot ongeveer 24 maanden. Baby's zijn van nature aangetrokken tot zwart en wit. Het hoge contrast is niet alleen erg stijlvol maar de monochrome prenten en telkeningen zijn ideaal voor baby's om zich te focussen en je kleintje visueel te stimuleren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
182120.29
Wee Gallery - Studie toont aan dat kindjes vanaf de geboorte ongeveer 30 à 40 cm ver kunnen zien en hoog-contrasterende patronen kunnen onderscheiden. Dit principe is het fundament van Wee Gallery! Zwart-wit dieren en herhalende patronen vormen de rode draad doorheen de collectie.Kinderspulletjes die meegroeien met jouw kleintjeIn de eerste maanden stimuleren de patronen baby's visuele ontwikkeling. Later transformeren ze in herkenbare dieren die kindjes kunnen aanduiden en benoemen. Ook na de pamperperiode blijven kinderen gefascineerd door Wee Gallery. Ze kunnen de vertrouwde dieren spotten op textiel , plaktattoos , activiteitenboekjes , nesting dolls en meer! Ontdek hieronder het volledige assortiment.