Mooie rubberhouten trommel

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT181

Op deze dubbelzijdige trommel mag je trommelen zoveel je maar wil. Dit muzikaal speelgoed is niet alleen leuk maar ook duurzaam want het is gemaakt van ecologisch rubber hout.

Erg leuk om cadeau te doen aan een mini hitwonder in wording!

40,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 6423

SamenstellingenHout
CollectieMusic
TypeSlaginstrumenten
Leeftijdvanaf 3 jaar

Kleurrijke houten trommel van Plan Toys, mooi versiert met een grafisch patroon ana de zijkant. Dit slaginstrument kan je lang 2 zijde bespelen en is gemaakt uit ecologisch rubber hout. Het wordt vast en zeker een superhit bij jouw kleine muzikant.

Leeftijd: + 3 jaar

Afmetingen: 16,5 x 31,8 x 5,8 cm

Materiaal: ecologisch rubberhout - verf op waterbasis

_

Dit muzikaal speelgoed van PlanToys is gemaakt van hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis. Volledig veilig voor je kleine muzikant en onze planeet!

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.86
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Het hout is afkomstig van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Bij het maken van houten speelgoed blijven vaak kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood, daar maken ze badspeelgoed van . Verder wordt het speelgoed gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar opnieuw goed voor het milieu. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorgt draagt voor onze planeet.