mooie shopper met klein tasje in bio-katoen

Mooie shopper met klein tasje in bio-katoen

Staat: Nieuw product

Coq en Pâte éditions

Uit de 'The Jet Set Pets' zomercollectie van Coq en Pâte!

Coq en Pâte en de Jet Set Pets nodigen je uit om samen de wereld te ontdekken! De Engelse illustrator Mibo ontwierp een nieuwe reeks kleurrijke dieren. Ruby het konijntje, Dougie de hond en Camille de kat zijn echte globetrotters, die de wereld rondreizen en de meest onbekende en exotische plaatsen verkennen. Pak je rugzak, doe je gordel aan, zet je zonnehoed op en let's go!

58,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

Deze gebloemde katoenen tas is handig als boodschappentas of als strandtas voor jouw kleintje. Met twee handige hengsels en een bijkomend klein tasje met rits (12x16cm). Verkrijgbaar in drie kleuren: blauw, geel en pink.

Materiaal: 100% biologisch katoen met GOTS-label. Binnenstebuiten wassen op 30°.


KleurMeerkleurig
CollectieJet Set Pets
TypeTassen
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2833280.35
Coq en Pâte éditions - Coq en Pâte maakt fashionable accessoires voor kinderen. Tijdens het doorlopen van het creatieve proces besteden ze veel aandacht aan de ethische codes. Coq en Pâte wil het goede voorbeeld geven en tonen dat het mogelijk is om het hele productieproces te doorlopen en toch nog mens en omgeving te respecteren. Hun artikels worden vervaardigd in India en ze gebruiken organisch katoen, volgens de fair trade principes. Hun prachtige collectie zal, net als het onze, ook jouw hart veroveren. Zakken, pakjes, koffers, T-shirts, sjaals, pareos, zakdoekjes,…

product referentie :14ESACTOTMBJSPY