slaapzak jersey midnight arrows TOG 1,0

Mooie slaapzak jersey - midnight arrows - TOG 1,0

Staat: Nieuw product

ErgoPouch

Je was misschien al bekend met de super mooie en handige slaapzakken van ErgoPouch. Dit seizoen kwamen er 4 nieuwe printjes bij en deze witte pijlen op diep blauw is er een van.

Ontworpen voor een zalige nachtrust - zowel voor kinderen als hun ouders ;-)

49,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

Deze super stretchy jersey slaapzak van ErgoPouch heeft een nieuwe MIDNIGHT ARROWS print. De comfortabele slaapzak is gemaakt van super-zacht biologisch katoen, houdt je kindje warm zonder dekentje. Je kan ook makkelijk de pamper van je kleintje verschonen dankzij de rits die lang beide zijden open kan. Verkrijgbaar in verschillende leuke printjes en TOG-waardes.

_

Materiaal: super zachte biologische jersey stof - ook alle vullingen - huid- en milieuvriendelijk.

Maat: 8-24 maanden/90 cm

TOG waarde: 1.0 = (kamer)temperatuur 20°C tot 24°C

Welk soort slaapzak wanneer dragen? Het Australische merk geeft zijn slaapzakken een TOG-waarde. Hoe hoger de waarde, hoe warmer de stof en dus ook het item. Zo bestaat er voor elke (kamer)temperatuur en voor elk seizoen een ideale versie: aangepast aan baby's leeftijd, bijzonder mooi en heel gebruiksvriendelijk.

_

 

 

Het Australische ErgoPouch gaat voluit voor ultiem slaapcomfort voor kinderen, aangepast aan hun leeftijd, het seizoen en de warmte-behoefte. Alles is gemaakt uit 100% natuurlijke materialen zoals Merino wol, bio-katoen en bamboe, van inbakerdoeken over allerlei soorten slaapzakken tot onesies, met ErgoPouch is je kleintje (en bijgevolg jijzelf) vertrokken voor een zalige nacht.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.5
Er wordt wel eens gezegd dat de slaapzakken van ergoPouch 'de beste ter wereld' zijn. Alina Sack, een textiel designer uit Australië, bedacht de ideale pasvorm waardoor kindjes veel beter slapen. Per leeftijd heeft een baby andere behoeftes. ErgoPouch heeft dit uitgedacht in een ideaal slaapconcept voor alle leeftijden én voor elk seizoen. Het Australische merk geeft zijn slaapzakken een TOG-waarde. Hoe hoger de waarde, hoe warmer de stof en dus ook de slaapzak. Zo bestaat er voor elke (kamer)temperatuur en seizoen een ideale versie: aangepast aan baby's leeftijd, bijzonder mooi en heel gebruiksvriendelijk. Alle ergoPouch producten zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen, zoals biologisch katoen, bamboe en merino wol.Ook de vulling van de slaapzakken is volledig natuurlijk. Dit is belangrijk want kindjes slapen minder goed in synthetische materialen. Bovendien zitten ergoPouch slaapzakken super fijn door de stretch inserts aan de zij- en bovenkant. Kortom: ergoPouch biedt een eenvoudig, maar uniek concept voor het beste slaapcomfort! Wat wanneer dragen? Raadpleeg de ergoPouch TOG-ratings.

product referentie :EP-BAGS-JEMIDARR10-8-24m