Moon & star muurdeco

Moon & star - muurdeco

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR094

Meri Meri To The Moon (13)

De maan mag niet ontbreken op jouw stoer astronautenfeestje, toch?

Dankzij deze coole Meri Meri muurdecoratie is hij zeker van de partij. Dit item is handgemaakt en kan je ophangen tijdens het feest maar ook daarna boven je bed in de kinderkamer. Want die maan blijft toch iets cools en mysterieus hebben, vind je niet?

22,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 173440

CollectieTo the moon
TypeDecoratie
KleurZilver

Met de Meri Meri Hanging Moon decoration zijn de maan en sterren altijd binnen handbereik! Het is een stijlvol ontwerp van Meri Meri, gemaakt uit gebogen ijzerdraad, met een glinsterend zilveren omhulsel uit wol, aan de bovenste tip van deze schitterende maan hangt een licht mint kleurige ster. Makkelijk op te hangen en weer te bewaren in het bijgeleverde katoenen tasje.

Afmetingen muurdeco: 20 x 33 cm

Afmetingen tasje: 23 x 33 x 1,5 cm

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.330.230.020.1
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Meri Meri To The Moon
Inspiratie en stories