Muizige Balletdanseres - Verkleedkoffertje Il était une fois

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO059

Il était une fois - Moulin Roty (19)

Welkom in de kleedkamer van deze sierlijke ballerina muis. Ze dans moeiteloos door de kamer op haar schattige pointes. En als je wil kan je haar outfit tussen 2 optredens door makkelijk veranderen. Er zit zelfs een spiegeltje in deze mini loge.

Alles zit in een super schattig geïllustreerd koffertje, makkelijk om bij elkaar te houden en overal met je mee te nemen.

64,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 711331

Met sierlijk, roze pointes en een prachtige collectie tutu's is de balletdanseres van dit Moulin Roty verkleedkoffertje helemaal klaar voor een magische show. Prachtig speelgoed, afgewerkt met mooie tekeningen en zachte kleuren, uit de 'Il était une fois'-collectie en geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar.

Afmetingen: 18,5 x 12,5 x 23 cm
Materiaal: katoen, polyester en karton
Leeftijd: vanaf 3 jaar

Voor deze dromerige collectie werkte Moulin Roty samen Élodie Coudray, die voornamelijk als mode en stoffen-ontwerpster werkte alvorens ze de kinderboekenwereld veroverde zo'n 10 jaar geleden. Voor haar is speelgoed een vervolg van je kindertijd, ze creëert magische wezens, vol elegantie en steekt in elk karakter even veel van haar liefde.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.5
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty. Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Hieronder lichten we de meest opvallende collecties toe uit het gigantische gamma speelgoed van Moulin Roty. Les Petits Collecties 'Les Petits' staat voor 'De Kleintjes' en dat mag je letterlijk nemen! In de Les Petits collecties beleven kleine kinderknuffels de leukste avonturen met hun grote knuffelfamilie of ' La Grande Famille '. Zo kan je op reis gaan met Olga de Gans in de collectie   La Voyage d’Olga of de jungle gaan verkennen met knuffelvriendjes in Dans la Jungle . Beleef muzikaal plezier met het olijke kattentrio van   Les Moustaches en slaap als een roos met de zingende leeuw en krokodil van Sous Mon Baobab . Mémoires d’Enfant Collecties Met de Mémoires d’Enfant collecties creëer je de mooiste herinneren voor je kindje. Stimuleer zijn of haar creativiteit met prachtige popjes, speeltjes, knuffels en bijpassende accessoires. De collecties Après la Pluie ,   Popipops en Dans la Ville bestaan uit kleine schattige mensjes en diertjes om alledaagse gebeurtenissen na te spelen. Hou je kleintje meer van magie? Dan geraakt die zeker betoverd door de collecties Il était une fois ,   Les Petites Merveilles en Les Parisiennes . Deze verfijnde knuffels en popjes doen je wegdromen naar het wondermooie Parijs, een magisch sprookjesland of een prachtige bloementuin.
Collectie Il était une fois - Moulin Roty
Inspiratie en stories