brosse multifonctionnelle 'Doll'

multifunctioneel 'Doll' borsteltje

Staat: Nieuw product

Rice

Uit de spring/summer collectie: In color we trust.
In color we trust is de baseline van de spring/summer collectie van RICE. In elke seizoenscollectie toont het Deense merk een eerbetoon aan kleur, want kleur heeft dagelijks een grote invloed op ons gemoed.

5,90 €

3,84 €

Add to my wishlist

Het vrolijk 'Doll' borsteltje komt van pas wanneer je grote borstel té groot is! Ideaal voor kleine potjes en hoekjes proper te maken. Hebben de kids na een dagje ravotten vuil onder de nagels? Even goed schrobben met het popje en klaar! Dat is multifunctioneel en handig voor heel de familie!


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
61260.35
Rice is een Deense woonacccessoire-fabrikant, gekend voor kleurrijke melamine, handgeweven manden, opbergers en handgeglazuurd servies. Hun ontwerpen zijn altijd vrolijk, en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.

product referentie :BRUSH-DOLXC