multifunctioneel mandje 'Sardinia'

Staat: Nieuw product

Handed By

De mandjes van Handed By zijn multifunctioneel. Het Sardinia mandje kan dienen als een opberger van bureauspulletjes en brieven of als...

12,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

De mandjes van Handed By zijn multifunctioneel. Het Sardinia mandje kan dienen als een opberger van bureauspulletjes en brieven of als opbergmandje voor schoonheidsspullen of al je accessoires. Keuze tussen verschillende kleurtjes! Omdat Handed By ook aan het milieu wil denken, probeert het merk zoveel mogelijk gerecycleerd materiaal te gebruiken. Materiaal: gedeeltelijk gerecycleerde kunststof. Afmetingen: 24x10x16 cm.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2410160.35
Handed By is hét leidende merk in handmade gevlochten manden, tassen en woonaccessoires gemaakt van materialen die het milieu zo min mogelijk belasten, zoals onder andere gerecycled plastic en bamboo. De producten zijn handgemaakt en kwalitatief hoogwaardig. Handed By design is herkenbaar aan het unieke merkstempel in de vorm van een handafdruk. Alles waar deze hand op staat, wordt op een eerlijke manier gemaakt en is gegarandeerd 100% kinderarbeid vrij.