Multifunctioneel opbergzakje - Stripes

Multifunctioneel opbergzakje - Stripes

Staat: Nieuw product

House Doctor

KZ24118

Everyday: Secret Signatures by House Doctor
Ieder huis draagt een persoonlijke handtekening die zichtbaar is tot op het kleinste...

9,95 €

6,97 €

Zet op mijn verlanglijstje

Everyday: Secret Signatures by House Doctor
Ieder huis draagt een persoonlijke handtekening die zichtbaar is tot op het kleinste detail. Elk voorwerp, iedere kleur, alle objecten die je tentoonstelt of net verbergt reflecteren jouw perceptie van de wereld en jezelf. De unieke combinatie van al die intieme aanwijzingen maken van je huis een thuis.
Zet je signatuur onder jouw georganiseerde interieur met het gestreepte opbergzakje van House Doctor! Ideaal voor in de badkamer of als schatkist van kleine spulletjes!

Materiaal: 37.5 katoen; 40.40% polyester; 22.1 % kunstzijde.
Diameter: 30 cm.
Hoogte: 30 cm.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
3030300.35
House Doctor werd in 1999 opgericht door twee zussen, Rikke Juhl Jensen en Gitte Juhl Capel, en hun broer, Klaus Juhl Pedersen....Het Scandinavische merk maakt prachtige design producten voor iedereen met een bijzondere interesse voor interieur. House Doctor presenteert elk jaar, twee collecties: ‘Everyday’ en ‘Moments’. ‘Everyday’ komt uit in januari en bevat nieuwe producten alsook de populairste producten uit het bestaande assortiment. De ‘Moments’ collectie, wordt gepresenteerd in augustus, en bestaat voornamelijk uit nieuwigheden en seizoensgebonden accessoires. House Doctor producten worden ontworpen en ontwikkeld in Denemarken, terwijl de productie veelal plaats vind in het Verre Oosten.