Multifunctioneel play-fold deken - Bird Foggy Blue

Staat: Nieuw product

FABELAB

KZP032

Dit geweldige dreamy bird blanket heeft zo veel toepassingen, het is niet alleen een deken of een babynestje, je kan het ook gebruiken als speeltapijt of buggydekentje. Een echt pareltje, prachtig afgewerkt met gouden quiltnaden en zachte kleuren.

79,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 2700215002

CollectieDreamy Collection
TypeSpeelmat/Boxkleed
KleurBlauw

3-in-1 deken, nestje & knuffel in dromerig foggy blue.


Eenvoudig én geniaal: dat is het play-fold deken van FABELAB! Het lijkt een gewone quilt, maar het geheim schuilt in het patchwork patroon zelf. De naden zijn vouwlijnen om het play-fold deken om te bouwen naar een gezellig nestje of een knuffelzachte vogel. Geniaal!

Het play-fold deken is geïnspireerd op oude, Oosterse origami technieken, gecombineerd met modern Deens design. Het slim ontwerp groeit mee met het kind en stimuleert gaandeweg de creativiteit, de verbeelding en de mobiliteit.


Gemaakt uit 100% organisch katoen, polyester vulling.
Formaat: 80x80 cm.
Verpakt in een linnen zakje. Vouwinstructies bijgeleverd.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.37
FABEL + LABORATORY = FABELAB Een creatief laboratorium waar fictie heerst en unieke producten voor alledag ontstaan... dat is FABELAB! In 2012 werd het opgericht door Michaela Weisskirchner-Barfod, architect en moeder van twee meiden. Het begon allemaal met een multifunctioneel play-fold deken dat ook kan dienen als nestje of knuffel. Nu is FABELAB uitgegroeid tot een vernieuwend designlabel uit Kopenhagen. De collectie is uniek en verbeeldingsvol, zo kunnen kids bij elk item een eigen verhaal verzinnen. Michaela laat zich inspireren door zowel haar werk als haar kinderen. Met haar architecturale en scenografische achtergrond combineert ze ruimtelijke vormgeving en vertelkunst in multifunctionele en inspirerende producten voor kids. In de praktijk zijn dat dekbedovertrekken die plots functioneren als kostuum of beddengoed dat je eenvoudig kan opvouwen en meenemen op logement. Succes verzekerd!