Multifunctioneel zandspeeltje Cuppi

Staat: Nieuw product

Quut

Met Cuppi in de hand ben je klaar om het coolste bouwwerk van het strand te maken! Cuppi is zowel een schepje als een zeef en heeft een...

8,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : QU51

CollectieLagoon Green
TypeSchepjes
KleurMeerkleurig

Met Cuppi in de hand ben je klaar om het coolste bouwwerk van het strand te maken! Cuppi is zowel een schepje als een zeef en heeft een balletje dat je overal kan laten rollen. Bouw met je schep een gekke achtbaan en kijk hoe het balletje helemaal naar beneden rolt, tot in het water!

Het ergonomisch design is ideaal voor kleine handjes en wanneer je naar huis gaat, passen de 3 vormen makkelijk ineen. Bovendien is Cuppi hét antwoord op zandspeelgoed dat na een dagje dollen al kapot is. Door het duurzame design gaat het speeltje seizoen na seizoen mee. Handig hè? Kies tussen een Cuppi met een roos of een paars balletje.

Materiaal: duurzame kunststof. Alle producten van Quut zijn vervaardigd zonder gebruik te maken van BPA, ftalaten of latex en zijn bovendien allemaal recycleerbaar.
 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
01400.35
Op een mooie zomerdag zitten de mensen van het gerenommeerde Belgische designbureau PARS PRO TOTO in de keuken gezellig te keuvelen rond de tafel. Het gesprek gaat erover hoe slecht het strandspeelgoed van de kids tegenwoordig wel niet is. Want na een dagje dollen op het strand, blijft er niets meer van over: handvat van de emmer kapot en het schepje in twee stukken. Kortom, ’s avonds ligt het strand vol met kapot plastiek en druipen de kids teleurgesteld af. Tot plots iemand in de keuken een briljant idee krijgt. Waarom geen eigen lijn degelijk strandspeelgoed op de markt brengen? En voilà, zo zag het hippe merk Quut het levenslicht. Een prachtige collectie strandspeelgoed die enkel bestaat uit duurzame, mooie en slimme designs die natuurlijk fun, fun, fun zijn. En als kers op de taart gaan ze mee seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen....