Muursticker set van 2 koddige puppies

Staat: Nieuw product

KEK Amsterdam

KZ24860

De puppy muurstickers van KEK Amsterdam bestaan uit allerlei schattige jonge honden. Deze set muurstickers komt met bijna levensechte...

24,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

De puppy muurstickers van KEK Amsterdam bestaan uit allerlei schattige jonge honden. Deze set muurstickers komt met bijna levensechte afbeeldingen van een Dalmatiër pup en een Jack Russel hondje. Dit schattig duo geeft de kinderkamer een levendig en speels karakter.
De muurstickers worden gemaakt van een zeer kwalitatieve matte vinylfolie, zijn bestand tegen water en kunnen gemakkelijk schoongemaakt worden. Ze kunnen alleen op harde en vlakke ondergronden geplakt worden zoals deuren, ramen en glad gestucte muren.

Producten op bestelling hebben een levertijd van minimum 3 weken.

Afmetingen:
Dalmatiër Puppy: 31 x 43 cm
Jack Russel Puppy: 12 x 20 cm
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
KEK Amsterdam ontwerpt decoratieve spullen voor in huis vanuit een studio, zoals de naam al doet vermoeden, in hartje Amsterdam. Oprichters Evert, Barabara & Bas bedenken bijzondere producten die anders zijn dan anders… Verrassend, verfrissend en eigenzinnig. Producten met een knipoog, die met ziel en zaligheid ontworpen zijn! Do small things with great love!