muziekboek 'Ozewiezewoze' met illustraties

Muziekboek met illustraties - Ozewiezewoze

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ19175

Een mooie bundel met honderd traditionele kinderliedjes die alfabetisch gerangschikt zijn: van 'Alle eendjes zwemmen in het water' tot 'Zwarte Piet, wiedewiedewiet'. Met prachtige, frisse en leuke illustraties.

25,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 5 jaar
AuteurKlaas Verplancke
IllustratorKlaas Verplancke
GenreLiedjesboek
ThemaMuziek

Het muzikale boek Ozewiezewoze is voorzien van muzieknotatie door Annemie van Riel. Met thematische lijst. Handig voor gebruik in de klas of de jeugdbeweging. Bovendien een mooi geschenkboek om thuis het geheugen op te frissen.

Auteur: Jan Van Coillie
Illustrator: Klaas Verplancke
Leeftijd: vanaf 5 jaar
ISBN: 978058380340

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2125.500.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.