NULL

muzikaal foto-stripverhaal met CD 'Ankers en roeren'

Staat: Nieuw product

Kapitein Winokio

KZ24785

In dit boek neemt de Kapitein de kampioenen mee aan boord van zijn schip. Via 20 nieuwe liedjes kom je te weten hoe het er op zijn boot aan...

23,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

In dit boek neemt de Kapitein de kampioenen mee aan boord van zijn schip. Via 20 nieuwe liedjes kom je te weten hoe het er op zijn boot aan toegaat. Maak kennis met het leven op zee: zwemmen in de zee, heimwee, zeeziek, vriendschap, zeemansmoppen: het hoort er allemaal bij.
De Kapitein en zijn matrozen trotseren weer en wind, klussen op het dek en ontmoeten Octopus en de Overzetvis. Kortom: het leven zoals het is, af en toe onderbroken door ... een feestje!

Fotograaf Diego Franssens wist naast veel krabben ook het licht te vangen. Uit deze unieke samenwerking ontstond een nieuwe boekvorm: het muzikale foto-stripverhaal. Zo 'lezen' alle kampioenen moeiteloos mee. Ankers en roeren, 20 zeemansliedjes voor stoere matrozen is geschikt voor kleine matrozen vanaf 3 jaar en komt met een CD om luidkeels mee te zingen.

Muziek: Kapitein Winokio
Fotograaf: Diego Franssens
ISBN: 9789490378349

Dit filmpje is alvast een leuk voorsmaakje!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
302100.52
Kapitein Winokio - Muzikant en producer Winok Seresia ergerde zich een tijd lang aan het overaanbod hapklare en snel vervliegende kinderpop. Die ergernis zette hij om in een positief project.In 2004 startte hij zijn missie als ‘Kapitein Winokio’. Hij ging op zoek naar oude Vlaamse en Nederlandse kinderliedjes als Ikkeltje Kramikkeltje, Kortjakje en Roodkapje. Stuk voor stuk pareltjes, muzikaal erfgoed, doorgegeven van generatie op generatie. Hij viste en friste ze op. Later volgden ook eigen composities.De Kapitein wil appelleren aan de ontembare levenslust en weelderige verbeeldingskracht van kinderen. Tegelijkertijd wil hij het kind in elk van ons weer doen ontwaken. Zo weet Kapitein Winokio elke generatie aan te spreken: kinderen, hun ouders en zelfs hun grootouders. Kinderen weten waarom.