dubbele drum

Muzikale dubbele drum

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT063

Boemboem, bambam!

Deze dubbele Plan Toys trommel heeft een grote en een kleine trommel met elk hun eigen geluid. De trommelvellen zijn gemaakt van natuurlijk rubber en er zitten twee houten drumstokjes bij voor heel wat muzikale pret!

34,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 6425

SamenstellingenHout
CollectieMusic
TypeSlaginstrumenten
Leeftijdvanaf 3 jaar

Trommel erop los met deze dubbele drum met twee toonhoogtes van het prachtige merk Plan Toys. De twee trommels zitten aan elkaar vast, de trommelvellen zijn gemaakt van natuurlijk rubber en de rest is gemaakt uit gerecycleerd hout. Bekijk zeker ook de andere toffe muziekinstrumenten van dit leuke merk uit Thailand.

Afmetingen: 30 x 15 x 6,5 cm

Vanaf 3 jaar

Materiaal: rubberhout, natuurrubber

Plantoys wil op een duurzame manier speelgoed fabriceren en gebruikt daarvoor duurzame materialen. In dit geval hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Het hout is afkomstig van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Bij het maken van houten speelgoed blijven vaak kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood, daar maken ze badspeelgoed van . Verder wordt het speelgoed gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar opnieuw goed voor het milieu. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorgt draagt voor onze planeet.