set complémentaire pour toboggan à billes 'tunnel à carillon'

Muzikale knikkerbaan klankbuizentunnel

Staat: Nieuw product

Haba

KZ14127a

HABA knikkerbaan (33)

Breng muziek in je knikkerbaan met deze leuke klankbuistunnel. Van zodra de knikkers de metalen buisjes raken, speelt er een leuk deuntje. Dankzij dit accessoire wordt het knikkerplezier muzikaler in enkele seconden. Een echte musthave voor iedere knikkerbaan-fan.

37,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5206

TypeKnikkerbanen
Leeftijdvanaf 3 jaar

Een knikkerbaan is een creatief speelsysteem. Het bevordert ruimtelijk denken, geduld en fijne motoriek. Het geeft ook inzicht in het principe van oorzaak en gevolg alsook de beleving van statische wetten.
Inhoud: 1 klankbuizentunnel, 1 helling, 2 kubussen, 6 knikkers.
Leeftijd: 3 - 10 jaar.
Opmerking: Alle HABA-bouwsystemen (bouwblokken, knikkerbaan, techniek ontdekken) zijn met elkaar te combineren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
18.212.133.21.264
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie HABA knikkerbaan
Inspiratie en stories