muzikale polkadots champignon

Staat: Nieuw product

Annabel Kern

Deze snoezige champignon komt zo weggelopen uit het sprookjesbos. Ideaal voor echte muziekliefhebbers, want elk muziekdoosje speelt een ander...

52,00 €

26,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Deze snoezige champignon komt zo weggelopen uit het sprookjesbos. Ideaal voor echte muziekliefhebbers, want elk muziekdoosje speelt een ander bijzonder wijsje. Met een leuke polkadots. Ook leuk als decoratie in de kinderkamer!
Materiaal: katoen en polyester. Vanaf 3 jaar.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
202500.35
  • Door Catherine D.
  •  de 06/08/2019
Een beetje klein voor op de grond en een beetje groot voor op een tafeltje
Annabel Kern - is de bedenkster van het gelijknamige merk, de eerste zaden van haar denkbeeldige tuintje werden gezaaid in 2008 met de geboorte van haar jongste kindje. Bij het sorteren van babykleertjes in de kleerkast kwam ze een oude badjas in honingraat stof tegen, het perfecte model om gerecycleerd te worden tot het allereerste knuffelijsje. Sindsdien is het aanbod van baby accessoires enorm gegroeid!Appelen, peren, libellen en champignons als muziekdozen, rammelaars en mobieltjes ... prachtig om de kinderkamer mee aan te kleden. Annabel woont in het zuiden van Frankrijk, in de Provence, hier wordt de ontwerpster geïnspireerd door de natuur en kleurrijke markten. Annabels creaties worden dan ook gemaakt in Frankrijk, in kleine werkplaatsen in Marseille of in professionele werkplaatsen voor mensen met een handicap. Ontdek een hele serie unieke stukken, welkom in een wereld vol kleuren, magie en passie!