Kleine klankendoos

muzikale set 'kleine klankendoos' *

Staat: Nieuw product

Haba

KZ006

Fluiten, trommelen, tokkelen, kinderen vinden het allemaal even leuk. Laat je kleintje naar hartelust experimenteren met geluiden, klanken en tonen.

37,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

Een eerste klankenatelier voor kleine ontdekkers met vrolijke akoestische effecten. Hier vinden ze alles om geluiden, klanken en tonen te onderzoeken! Het geluidsvolume van de instrumenten is zo zacht dat het zelfs geschikt is voor de allerkleinsten. De set bestaat uit 4 stuks: een metallofoon, een fluitje, een trom en een trommelstok.

Geschikt voor muzikantjes vanaf 2 jaar.
Materiaal: beukenhout en metaal.
Design by: Ines Frömelt


Leeftijdvanaf 2 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
22.57.622.60.461
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :5998