racewagen mini

Myland mini racewagen

Staat: Nieuw product

Kid O

Myland van Kid O (12)

Ready, set, go! Je neemt deze mini race auto makkelijk overal mee naartoe. Het strakke design en de speelse kleuren maken van dit autootje een stijlvolle verschijning.

9,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Een geweldige nieuwe reeks van Kid O! Het 'Myland' speelgoed geeft je kind een eerste introductie tot de STEM-gebieden.

Met deze hippe race auto maakt je kind de spannendste reizen naar ver afgelegen bestemmingen! De vlotte wieltjes in plastic en de makkelijk te hanteren vorm van het voertuig zorgen ervoor dat je kleine racepiloot in no time klaar is voor de start van de race.

De Myland mini race car is verkrijgbaar in 2 trendy kleurencombinaties, net zoals de speed boat en de jet plane, verzamel ze allemaal!

Voor kinderen vanaf 1 jaar


Leeftijdvanaf 1 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.110.070.070.09
Super kindvriendelijk en mooi om te zien: dat is Kid O. Het merk staat voor een prachtige speelgoedlijn die de zintuigen en verbeelding prikkelt. De vormen zijn zo ontworpen dat ze makkelijk te hanteren zijn door kleine handjes. De wielen van de voertuigen zijn van rubber en rollen zonder krassen over elke ondergrond. Kid O maakt leerrijk speelgoed dat ook mooi staat in een modern interieur. Het zal ouders met een zwak voor design zeker bekoren!

product referentie :5010471

Collectie Myland van Kid O
Inspiratie en stories