chapeau Z mystérieux

mysterieuze 'Z' hoed met gouden touch

Staat: Nieuw product

LIONTOUCH

KZ23742

Zoals je uit de naam kan afleiden, is de leeuw het symbool van LIONTOUCH. Sterk, actief, heroïsch, nobel... een prachtig dier dat vaak voorkomt...

11,50 €

7,48 €

Add to my wishlist

Zoals je uit de naam kan afleiden, is de leeuw het symbool van LIONTOUCH. Sterk, actief, heroïsch, nobel... een prachtig dier dat vaak voorkomt in sprookjes en fantasieverhalen. Bovendien betekent het woord "Touch" (Touché) de aanraking van twee zwaarden tijdens een schermduel. Zo ademt de merknaam onvergetelijke gevechten uit!
Met de 'Z' hoed kan je incognito alle schurken verslaan!

De zwarte hoed is met goud afgewerkt en heeft een koordje aan de hals met klittenband. De hoed is gemaakt uit duurzaam EVA (Ethyleen Vinyl Acetaat) schuim: een zachte kunststof, gemaakt voor langdurig gebruik. Hoofdomtrek: 50 cm.

Tip: combineer de 'Z' hoed met het dito zwaard, cape & masker!

PersonageSuperheld
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
3118350.35
Sterk, actief, heroïsch, nobel... een prachtig dier dat vaak voorkomt in sprookjes en fantasieverhalen? Dat is de leeuw natuurlijk! Zoals de merknaam doet vermoeden, is deze koning van het dierenrijk het symbool van LIONTOUCH . Bovendien betekent het woord "Touch" (Touché) de aanraking van twee zwaarden tijdens een schermduel. Zo ademt het merk LIONTOUCH heroïsche riddergevechten uit! LIONTOUCH is een dochterbedrijf van Visiodan Ltd. Dit Deense moederbedrijf werd opgericht in 1995 en is de uitvinder van zwaarden en schilden in het duurzaam EVA (Ethyleen Vinyl Acetaat) materiaal. De zachte zwaarden en schilden werden verkocht in pretparken over heel Europa en de VS. Omdat het succes zo groot was, richtte Visiodan Ltd. in 2009 een eigen dress-up collectie op onder de merknaam LIONTOUCH. Ontdek hieronder de bijzondere verkleedoutfits & -attributen van de hoogste kwaliteit.