Nathalie Lete - Flora Cat set van 20 kleine servetten

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR390

Nathalie L'été voor Meri Meri (9)

Als je van katten houdt en van bloemen dan zijn deze heerlijke kleine servietjes van Nathalie Lete echt een perfect touch voor je stijlvol feestje! De prachtige kleuren maken je vrolijk en de schattige poesjes zitten vol detail.

Alleen voor feestvarkens met smaak! ;-)

5,50 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 201658

CollectieNathalie Lété
TypeServetten
KleurMeerkleurig

Set van 20 Flora Cat servetjes, ontworpen door Nathalie Lete voor Meri Meri. In dit pakje zitten de mooiste servetten ooit in 4 verschillende designs: voorzien van een prachtige poes omringt door kleurrijke bloemen en afgewerkt met een gekartelde rand. Past perfect bij de rest van deze bonte feestcollectie vol stijl!

Materiaal: papier

Afmetingen: 12,7 x 12,7 cm

_

Nathalie Lété werkt en woont in Parijs. Ze is een bekende designer/illustrator en werkte reeds samen met grote modehuizen en merken. Ook in deze collab met Meri Meri komen haar bonte kleuren en prachtige technieken helemaal tot hun recht. Het resultaat is een bijna poëtische feestcollectie die elke eettafel moeiteloos omtovert tot een prachtig, fleurig feestje vol kleur. Bekijk zeker de volledige collectie om het feest compleet te maken!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Coccie V.
  •  de 13/05/2020
Prima in alle opzichten
  • Door Coccie V.
  •  de 19/03/2020
Precies zoals ik verwacht had! Super!
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Nathalie L'été voor Meri Meri
Inspiratie en stories