Nathalie Lete - Flora set van 8 feestbekertjes

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR389

Nathalie Lété voor Meri Meri (8)

Bijna te mooi om uit te drinken, kan dat eigenlijk? Je gasten kijken hun ogen uit als je hen hun drankje serveert in deze prachtig ontworpen bekertjes vol bloemen, paddenstoelen, vlindertjes, ... ideaal voor een feestje in stijl.

Deze bekertjes horen bij de speciale feestcollectie ontworpen door Nathalie Lété voor Meri Meri.

6,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 201672

CollectieNathalie Lété
TypeBekers
KleurMeerkleurig

Set van 8 Flora feestbekertjes, ontworpen door Nathalie Lete voor Meri Meri. Deze set bevat 8 prachtige kartonnen bekers met prachtige illustraties met een sprookjesachtige feel. Het randje in goudfolie geeft deze drinkbeker een extra feestelijk accent.

Materiaal: stevig karton

Afmetingen: 79 x 89 x 79 mm

Gebruiksadvies: geschikt voor zowel warme als koude dranken

Inhoud: 256 ml

_

Nathalie Lété werkt en woont in Parijs. Ze is een bekende designer/illustrator en werkte reeds samen met grote modehuizen en merken. Ook in deze collab met Meri Meri komen haar bonte kleuren en prachtige technieken helemaal tot hun recht. Het resultaat is een bijna poëtische feestcollectie die elke eettafel moeiteloos omtovert tot een prachtig, fleurig feestje vol kleur. Bekijk zeker de volledige collectie om het feest compleet te maken!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Nathalie Lété voor Meri Meri
Inspiratie en stories