Blooming Belly: natuurlijke shampoo - Argan - 240 ml

Natuurlijke Blooming Belly shampoo - Argan - 240 ml

Staat: Nieuw product

Attitude

DM515

Dik weelderig haar, het is een fijne bijwerking van de zwangerschap. Om die glanzende haardos de beste verzorging te geven is er de Attitude natuurlijke shampoo. Perfect voor zwangere mama's want hij bevat alleen hypoallergene en geruststellende ingrediënten, helemaal veilig dus voor jezelf en voor het kleine wonder in je buik.

9,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

Revitaliserende conditioner Blooming Belly van Attitude met zijdezachte structuur en enkel gemaakt met ingrediënten van minerale en plantaardige oorsprong. Dit natuurlijk verzorgingsproduct voor mama's to be (en kersverse mama's) zorgt voor een uitstekende haarverzorging zonder de groei van je baby te schaden.

Arganolie is een rijk antioxidant dat al lang bekend staat om zijn voedende en hydraterende eigenschappen en zijn vermogen om huidinfecties te voorkomen.

Inhoud: 240 ml

Gebruiksadvies: Op nat haar aanbrengen, schuimen en afspoelen. Voor nog zachter haar, kan je deze shampoo gebruiken in combinatie met de Blooming Belly Natuurlijke Conditioner.

____

Attitude biedt een hele lijn ecologische verzorgingsproducten voor het hele gezin. Mooi vanbuiten én vanbinnen maar bovenal lief en onschadelijk voor onze kostbare planeet. Ze werken ook CO2 neutraal door de CO2 die tijdens de productie en het transport vrij komt te compenseren door het aanplanten van bomen. Zeker het ontdekken waard!


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.050.220.040.28
Attitude - We worden ons meer en meer bewust van onze ecologische voetafdruk en van de stoffen waarmee we onze kinderen in aanraking laten komen. Attitude helpt ons een handje door producten te ontwikkelen zonder schadelijke stoffen: van natuurlijke shampoos, billendoekjes tot composteerbare wegwerpluiers. Hun producten zien er aantrekkelijk uit en zijn het ook. Vanbuiten én vanbinnen veilig voor de ganse familie en bovenal lief en onschadelijk voor onze kostbare planeet.